Kita fokus kanggo nggawe perhiasan luwih saka 13 taun.

Basa
Produk Panas
Perusahaan Perhiasan Kirin, khusus kanggo bisnis 925 Perhiasan Perak, kayata, 925 Anting-anting Perak Sterling, 925 gelang perak sterling, gelang perak 925 sterling, lan liya-liyane. Seri Perhiasan Kirin ngemot macem-macem sub-produk. Perhiasan menehi perhatian banget marang integritas lan reputasi bisnis. Kita ketat ngontrol kualitas lan biaya produksi ing produksi. Kabeh kasebut njamin anting-anting bisa dipercaya lan larang regane.
Waca liyane
Surat Rantai OEM 925 Kalung Perak Sterling karo Plat Rhodium kanggo Wanita 71612

Surat Rantai OEM 925 Kalung Perak Sterling karo Plat Rhodium kanggo Wanita 71612

Surat Rantai OEM 925 Kalung Perak Sterling dengan Ploding Rhodium kanggo Wanita 71612 https://www.kirinjew.com
2020/08/05
Penurunan Banyu Grosir 925 Cincin CZ Perak Sterling kanggo Wanita karo Plodokan Rhodium 102263

Penurunan Banyu Grosir 925 Cincin CZ Perak Sterling kanggo Wanita karo Plodokan Rhodium 102263

Penurunan Banyu Grosir 925 Cincin CZ Perak Sterling kanggo Wanita karo Plat Rhodium 102263 https://www.kirinjew.com
2020/08/05
Engseling Sparkle Kualitas Paling Apik 925 Sterling Silver Kubles Zirconia Kanggo Wanita 107278 Oem-Kirin

Engseling Sparkle Kualitas Paling Apik 925 Sterling Silver Kubles Zirconia Kanggo Wanita 107278 Oem-Kirin

Penglibatan Sparkle Kualitas Paling Apik 925 Sterling Silver Kubles Zirconia Kanggo Wanita 107278 Oem-Kirin https://www.kirinjew.com
2020/08/05
Werna OEM Profesional Akeh warna 925 Cincin Wanita CZ Perak Sterling kanthi Plated Emas 85203

Werna OEM Profesional Akeh warna 925 Cincin Wanita CZ Perak Sterling kanthi Plated Emas 85203

Werna Wanita OEM Profesional 925 Cincin Wanita CZ Perak Sterling nganggo Plated Emas 85203 https://www.kirinjew.com
2020/08/05
ODM& Layanan OEM
Mung laser jeneng perusahaan utawa logo pelanggan ing perhiasan:
Ana luwih saka 50.000 desain ing ruang pamer kita, kalebu cincin, anting-anting, liontin, kalung, gelang, gelang, bros, perhiasan. Sampeyan bisa milih gaya sing disenengi saka album perhiasan, lan nalika pesen, sampeyan kudu menehi logo utawa jeneng perusahaan ing perhiasan kasebut.
1) 1,2 yuta barang kanthi kapasitas tahunan
2) 15-45 dina wektu pangiriman
3) Rega kompetitif paling apik
4) Luwih saka 50.000 desain ing ruang pamer
Babagan Kita
Kirin Jewelry Company minangka pabrikan, grosir lan eksportir ing Zhuahai, Provinsi Guangdong, China, kanthi udakara 500 tenaga kerja, 1,2 yuta barang kanthi kapasitas tahunan. Kita ngasilake 925 perhiasan perak / kuningan kanthi macem-macem desain, kalebu cincin, anting-anting, liontin, kalung, gelang, gelang lan bros kanthi permata permata larang regane, watu sintetis lan zirconia kubik, rampung nganggo perak, rhodium, utawa ireng rhodium, emas mawar lan emas kuning dilapisi.

Perhiasan kita negesake babagan kontrol kualitas ing saben langkah gaweyan perhiasan. Kita nyegah kesalahan sing bisa nyebabake perhiasan ora disenengi karo kita sadurunge tekan pelanggan.
Hubungi kita kanggo entuk diskon
Kita minangka sumber perhiasan sing bisa dipercaya sing bisa ditampilake marang para pelanggan sing regane.
Hubungi sampeyan yen sampeyan duwe pitakon. Lan kita ngarepake layanan kanggo sampeyan ing bidang bisnis.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese