Ние се фокусираме на изработка на накит над 13 години.
Јазик

Производи

OEM синџири писмо 925 Сребрена ѓердан со ѓубре со родиум за жена 71612
OEM синџири писмо 925 Сребрена ѓердан со ѓубре со родиум за жена 71612
ОЕМ синџири писмо 925 Сребро ѓердан со ѓубре со родиум за жена 71612 https://www.kirinjew.com
2020/08/05
Продажба на големо со вода Капка 925 Сребрен Сребрен CZ прстен за жена со родиум обложен со 102263
Продажба на големо со вода Капка 925 Сребрен Сребрен CZ прстен за жена со родиум обложен со 102263
Продажба на големо со вода Капка 925 Сребрен CZ прстен за жена со родиум обложен со 102263 https://www.kirinjew.com
2020/08/05
Ангажман со највисок квалитет на искри на сјај 925 Сребрена кубна цирконска прстен за жени 107278 Ом-Кирин
Ангажман со највисок квалитет на искри на сјај 925 Сребрена кубна цирконска прстен за жени 107278 Ом-Кирин
Ангажман со најдобар квалитет на искри на 950 Сребрена кубна цирконска прстен за жени 107278 Ом-Кирин https://www.kirinjew.com
2020/08/05
Професионална OEM мулти-боја 925 Sterling Silver CZ Ringенски прстен со позлатени 85203
Професионална OEM мулти-боја 925 Sterling Silver CZ Ringенски прстен со позлатени 85203
Професионална OEM мулти-боја 925 Стерлиран сребрен CZ Ringенски прстен со позлатен 85203 https://www.kirinjew.com
2020/08/05
Професионален елегантен прилагодено сребрен CZ прстен 925 со родиум позлатен за жена 102826 фабрика од Кина-Кирин
Професионален елегантен прилагодено сребрен CZ прстен 925 со родиум позлатен за жена 102826 фабрика од Кина-Кирин
Професионален елегантен прилагодено сребрен CZ прстен 925 со родиум позлатен за жена 102826 фабрика од Кина-Кирин https://www.kirinjew.com
2020/08/05
OEM Engagement 925 Sterling Silver CZ прстен со постелнина со родиум за жена 86949RW
OEM Engagement 925 Sterling Silver CZ прстен со постелнина со родиум за жена 86949RW
OEM Engagement 925 Sterling Silver CZ прстен со постелнина со родиум за жена 86949RW https://www.kirinjew.com
2020/08/05
Прилагодено срцето Loveубов 925 Сребрен прстен со родиум обложен за жена 85512RW
Прилагодено срцето Loveубов 925 Сребрен прстен со родиум обложен за жена 85512RW
Прилагодено срцето Loveубов 925 Сребрен прстен од сребро со родиум обложен за жена 85512RW https://www.kirinjew.com
2020/08/05
Нов трендовски ангажман 925 Сребрен прстен со позлатен Womanената 106891
Нов трендовски ангажман 925 Сребрен прстен со позлатен Womanената 106891
Нов трендовски ангажман 925 Сребрен прстен со позлатен Womanената за 106891 https://www.kirinjew.com
2020/08/05
Ангажман со највисок квалитет на искри на сјај 925 Сребрена кубна цирконска прстен за жени 107278 Ом-Кирин
Ангажман со највисок квалитет на искри на сјај 925 Сребрена кубна цирконска прстен за жени 107278 Ом-Кирин
Ангажман со најдобар квалитет на искри на 950 Сребрена кубна цирконска прстен за жени 107278 Ом-Кирин https://www.kirinjew.com
2020/08/05
Убаво прилагодено 925 Сребрена сребрена женска CZ Рубинска цветна нараквица со родиум позлатена 60155
Убаво прилагодено 925 Сребрена сребрена женска CZ Рубинска цветна нараквица со родиум позлатена 60155
Pretty Custom 925 Sterling Silver Women CZ Ruby Flower Bracelet со Родиум позлатен 60155 https://www.kirinjew.com
2020/08/05
Мода стилски прилагодено цветно обетки 925 со позлатени позлатени за жена 37273
Мода стилски прилагодено цветно обетки 925 со позлатени позлатени за жена 37273
Модни стилски прилагодени цветни обетки 925 со позлатени поклони за жена 37273 https://www.kirinjew.com
2020/08/04
Love Heart 925 Сребрена сребрена женска CZ нараквица со позлатена позлатена 60091
Love Heart 925 Сребрена сребрена женска CZ нараквица со позлатена позлатена 60091
Love Heart 925 Sterling Silver CZ Brенска нараквица со позлатена позлатена 60091 https://www.kirinjew.com
2020/08/04
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian