Kami difokuskeun ngadamel perhiasan langkung ti 13 taun.

Bahasa
Produk Panas
Kirin Perhiasan Perusahaan, didaptarkeun pikeun bisnis 925 Pérak Perhiasan, sapertos, 925 Anting Perak Sterling, 925 gelang pérak sterling, 925 gelang pérak sterling., Jsb séri Perhiasan Kirin ngandung sababaraha sub-produk. Perhiasan merhatoskeun pisan kana integritas sareng reputasi bisnis. Kami mastikeun ngadalikeun kualitas sareng biaya produksi dina produksi. Sadaya ieu anting ngajamin janten kualitas-dipercaya jeung harga-nguntungkeun.
MACA DEUI
Khusus 925 Anting-anting Perak Wanita Sterling Perak sareng Bersalut Emas 35802

Khusus 925 Anting-anting Perak Wanita Sterling Perak sareng Bersalut Emas 35802

Khusus 925 Anting-anting Perak Puteran Emas Sterling sareng Bersantai Emas 35802 https://www.kirinjew.com
2020/07/31
Pesona 925 Sterling Perak Kembang CZ Ruby Anting Awéwé sareng Plato Emas Hideung 300040

Pesona 925 Sterling Perak Kembang CZ Ruby Anting Awéwé sareng Plato Emas Hideung 300040

Pesona 925 Sterling Perak Kembang CZ Ruby Anting Awéwé sareng Plates Emas Hideung 300040 https://www.kirinjew.com
2020/07/31
Surat Ranté OEM 925 Kalung Perak Sterling sareng Plat Rhodium pikeun Wanoja 71612

Surat Ranté OEM 925 Kalung Perak Sterling sareng Plat Rhodium pikeun Wanoja 71612

Surat Ranté OEM 925 Kalung Perak Sterling sareng Plat Rhodium pikeun Wanoja 71612 https://www.kirinjew.com
2020/08/05
Kantong Cai Grosir 925 Cering Sterling pérak CZ pikeun Wanita sareng Plém Rhodium 102263

Kantong Cai Grosir 925 Cering Sterling pérak CZ pikeun Wanita sareng Plém Rhodium 102263

Kantong Cai Grosir 925 Cering Sterling pérak CZ pikeun Wanoja nganggo Plém Rhodium 102263 https://www.kirinjew.com
2020/08/05
ODM& Layanan OEM
Ngan ukur laser nami perusahaan atanapi logo perusahaan dina perhiasan:
Aya langkung ti 50.000 desain di ruang paméran kami, kalebet cincin, anting, liontin, kalung, pinggel, gelang, bros, set perhiasan. Anjeun tiasa milih gaya anu anjeun resep tina albeum perhiasan kami, sareng nalika anjeun mesen, anjeun tiasa nyungkeun logo atanapi nami perusahaan dina perhiasan.
1) 1,2 juta potongan barang kapasitas taunan
2) waktos pangiriman 15-45 dinten
3) Harga kalapa anu pangsaéna
4) Langkung ti 50.000 desain di showroom
Tentang Kami
Kirin Jewelry Company mangrupikeun pabrik, grosir sareng éksportir anu aya di Zhuahai, Provinsi Guangdong, Cina, sakitar 500 padamel, 1,2 juta potongan barang kapasitas taunan. Kami ngahasilkeun 925 perhiasan pérak / kuningan dina rupa-rupa desain, kalebet cincin, anting, liontin, kalung, gelang, gelang sareng bros ku batu permata semi-permata, batu sintétik sareng zirconia kubik, bérés kalayan pérak, rhodium, atanapi hideung rhodium, emas mawar sareng emas konéng dilapis.

Perhiasan urang nekenkeun kana kontrol kualitas dina unggal léngkah tina karya perhiasan. Kami nyegah kasalahan anu tiasa nyababkeun perhiasan urang henteu dipikaresep ku kami sateuacan aranjeunna ngahontal palanggan.
Hubungi kami pikeun kéngingkeun diskon
Kami sumber dipercaya tina perhiasan anu deserver pikeun nunjukkeun ka konsumén anjeun anu dihargaan.
Punten kersa ngahubungi kami upami aya patarosan. Sareng kami ngarepkeun jasa pikeun anjeun dina bidang bisnis kami.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese