Ние се фокусираме на изработка на накит над 13 години.
Јазик

Производи

Armенски обетки од шарм 925 од сребрен цвет CZ Руби со црна златна позлата 300040
Armенски обетки од шарм 925 од сребрен цвет CZ Руби со црна златна позлата 300040
Armенски обетки од шарм 925 сребрен цвет CZ Руби со црна златна позлата 300040 https://www.kirinjew.com
Специјални женски обетки од 925 стерилен сребрен круг со позлатени 35802
Специјални женски обетки од 925 стерилен сребрен круг со позлатени 35802
Специјални женски обетки од 925 приврзок сребрен круг со позлатени 35802 https://www.kirinjew.com
OEM синџири писмо 925 Сребрена ѓердан со ѓубре со родиум за жена 71612
OEM синџири писмо 925 Сребрена ѓердан со ѓубре со родиум за жена 71612
ОЕМ синџири писмо 925 Сребро ѓердан со ѓубре со родиум за жена 71612 https://www.kirinjew.com
Продажба на големо со вода Капка 925 Сребрен Сребрен CZ прстен за жена со родиум обложен со 102263
Продажба на големо со вода Капка 925 Сребрен Сребрен CZ прстен за жена со родиум обложен со 102263
Продажба на големо со вода Капка 925 Сребрен CZ прстен за жена со родиум обложен со 102263 https://www.kirinjew.com
Ангажман со највисок квалитет на искри на сјај 925 Сребрена кубна цирконска прстен за жени 107278 Ом-Кирин
Ангажман со највисок квалитет на искри на сјај 925 Сребрена кубна цирконска прстен за жени 107278 Ом-Кирин
Ангажман со најдобар квалитет на искри на 950 Сребрена кубна цирконска прстен за жени 107278 Ом-Кирин https://www.kirinjew.com
Професионална OEM мулти-боја 925 Sterling Silver CZ Ringенски прстен со позлатени 85203
Професионална OEM мулти-боја 925 Sterling Silver CZ Ringенски прстен со позлатени 85203
Професионална OEM мулти-боја 925 Стерлиран сребрен CZ Ringенски прстен со позлатен 85203 https://www.kirinjew.com
Професионален елегантен прилагодено сребрен CZ прстен 925 со родиум позлатен за жена 102826 фабрика од Кина-Кирин
Професионален елегантен прилагодено сребрен CZ прстен 925 со родиум позлатен за жена 102826 фабрика од Кина-Кирин
Професионален елегантен прилагодено сребрен CZ прстен 925 со родиум позлатен за жена 102826 фабрика од Кина-Кирин https://www.kirinjew.com
OEM Engagement 925 Sterling Silver CZ прстен со постелнина со родиум за жена 86949RW
OEM Engagement 925 Sterling Silver CZ прстен со постелнина со родиум за жена 86949RW
OEM Engagement 925 Sterling Silver CZ прстен со постелнина со родиум за жена 86949RW https://www.kirinjew.com
Прилагодено срцето Loveубов 925 Сребрен прстен со родиум обложен за жена 85512RW
Прилагодено срцето Loveубов 925 Сребрен прстен со родиум обложен за жена 85512RW
Прилагодено срцето Loveубов 925 Сребрен прстен од сребро со родиум обложен за жена 85512RW https://www.kirinjew.com
Нов трендовски ангажман 925 Сребрен прстен со позлатен Womanената 106891
Нов трендовски ангажман 925 Сребрен прстен со позлатен Womanената 106891
Нов трендовски ангажман 925 Сребрен прстен со позлатен Womanената за 106891 https://www.kirinjew.com
Ангажман со највисок квалитет на искри на сјај 925 Сребрена кубна цирконска прстен за жени 107278 Ом-Кирин
Ангажман со највисок квалитет на искри на сјај 925 Сребрена кубна цирконска прстен за жени 107278 Ом-Кирин
Ангажман со најдобар квалитет на искри на 950 Сребрена кубна цирконска прстен за жени 107278 Ом-Кирин https://www.kirinjew.com
Убаво прилагодено 925 Сребрена сребрена женска CZ Рубинска цветна нараквица со родиум позлатена 60155
Убаво прилагодено 925 Сребрена сребрена женска CZ Рубинска цветна нараквица со родиум позлатена 60155
Pretty Custom 925 Sterling Silver Women CZ Ruby Flower Bracelet со Родиум позлатен 60155 https://www.kirinjew.com
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски